Güzelyurt İlkokulu
Güzelyurt mağaralı / Girlavik mahallesi Çetinler sokak no70 Birecik/Şanlıurfa
ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR...

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; - Laik, demokratik ve çağdaş değerleri benimseyip davranış haline getiren; - Yeni düşüncelere açık, Bilgi ve teknoloji çağının gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış fertler olarak Ülkemizi, Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine taşımak en büyük hedefimizdir.

MİSYON

Güzelyurt İlkokulu Olarak Çağın Gerektirdiği Bilgi Ve Teknoloji İle Donatılmış Bir Mekanda; Öğrencilerin Bireysel Farklılıklarını Göz Önüne Alarak, - Kendine güvenen, sorumluluk sahibi, - Aklın ve bilimin aydınlığında pozitif düşünen - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen - Sorunun değil, çözümün bir parçası olan, - Herkese sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşan, kendisiyle ve başkalarıyla barışık - Ailesini, yurdunu, ulusunu gönülden seven, - Kültürel değerlerimizi koruyup geliştiren; - Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyan, NESİLLER YETİŞTİRMEKTİR.

NORMAL

DERS BAŞLAMA:08.30 DERS BİTİŞ :14:10

KALORiFER

Taşımalı öğrencilerimiz için 4 adet servis okulumuza hizmet vermektedir.

Uydu İnternet (VSAT)

İlçe merkezine uzaklık: 11 km İl merkezine uzaklık: 80 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Güzelyurt mahallesi, ilçenin büyük ve köklü mahallelerinden olup üç camisi sağlık ocağı, ortaokulu, petrol ofisi, 5 bakkalı bulunmaktadır. Çevre mahallelere göre merkezi yerdedir. Süleyman Şah Türbesi yolu güzergahındadır.